16 March 2015

Tukar Suka Sama Suka Blogist



MENCARI RAKAN BLOGGER YANG MASIH AKTIF 

Hai salam kenalan. 

Saya sebenarnya dah lama dah dalam dunia blog, sejak tahun 2011, namun di sebabkan kesibukan jadi saya hentikan buat sementara waktu. Hampir 3 tahun saya tidak aktif dan rasa menyesal pula .....yelah kenapa tak menyesal bila tengok rakan lain ada yang telah berjaya, tapi tak lah banyak. Yang lain? hilang entah kemana.

Jadi, sesiapa yang berminat nak tukar link suka sama suka (bloglist) oohsenyum.com anda perlu 

Comment dibawah dengan taip " saya sudah letakkan url oohsenyum .com di blog saya. Dan ini url saya ......... "

Nanti saya add ke bloglist oohsenyum.com secepat mungkin. Saya tak kisah blog jenis apa pun, yang penting blog anda aktif. Bukan sekali setahun baru post......

Salam kenalan dari saya blogger oohsenyum.com!

#kalau nak share denga kawan-kawan anda pun boleh dengan Buat entri bertajuk "jom tukar suka sama suka bloglist" ambil gambar tu dan backlink-kan dengan link entri ini.


10 komentar

saya sudah letakkan url oohsenyum .com di blog saya. Dan ini url saya https://anakdenesor.blogspot.com

Hai, sye dah letak link blog ohhsenyum.com di blog sye.
http://www.vitaminwawa.com/

Hai ohsenyum..
Salam kenal juga.. Saya sudah letakkan url oohsenyum.com di blog saya dan ini url saya http://ladyinredplanner.blogspot.com..

ok saya berminat. saya dah letak link dlm bloglist

ni link saya, http://www.zianaeunos.com/

saya sudah letakkan url oohsenyum .com di blog saya. Dan ini url saya
https://pemudattbc.blogspot.com/

Hai! Cheq sudah letakkan url oohsenyum.com di bloglist cheq, dan ini url blog cheq 👉🏻 https://belogcheqpimana.blogspot.com

https://belogsjm.blogspot.com/

https://belogsjm.blogspot.com/ blog awak xdapat dikesan masalah feeb kali

saya sudah letakkan url oohsenyum .com di blog saya. Dan ini url saya http://www.mamapipie.com

https://belogsjm.blogspot.com/

search google #JMBELOG

Terima Kasih atas comment anda
EmoticonEmoticon