Promosi Blog Anda Secara Percuma Oleh Oohsenyum.com

Kali ini oohsenyum.com ingin membantu mana-mana blogger baru atau lama yang berminat untuk dipromosikan secara percuma dengan entri atau post khas di blog oohsenyum. Tetapi promosi ini hanyalah khas untuk mereka yang bergelar sebagai blogger sahaja. Harap anda faham.

 EKSTRA

Dan bukan itu sahaja, bagi mengekalkan hubungan blog oohsenyum dengan blog anda, blog ini akan menyediakan  "bloglist khas" untuk peserta blogger yang berminat dengan promosi ini. Berapa lama? Selama yang mungkin.....setahun, dua tahun.....inys Allah. 

Sebagai seorang blogger, oohsenyum.com faham keadaan blogger pada zaman sekarang. Bertapa sukarnya memperkenalkan blog anda. Jadi dengan adanya promosi seperti ini, mungkin sedikit sebanyak membantu blog anda. Tetapi ingat anda (blogger) perlu berkerjasama dengan blog oohsenyum.com untuk merealisasikan promosi blog anda.


Kalau anda bersetujuh, caranya ialah:


1. Masukkan www.oohsenyum.com ke bloglist anda sekirannya belum. 


  • Ianya bertujuaan untuk mengekalkan hubungan blog oohsenyum dengan blog anda.

2. Sediakan entri khas yang bertajuk "Promosi Blog Anda Secara Percuma Oleh Oohsenyum.com Sekarang"  dan link kan ke entri ini. 


  • Ianya bertujuan untuk membantu mana-mana blogger baru atau lama yang mungkin tidak tahu mengenai perkhimatan promosi percuma ini. 

3. Sila jawab persoalan ini di entri khas anda :

  " Ceritakan serba sedikit latar belakang anda secara ringkas"

  "Sejak bila anda memulakan blog"

  "Kenapa blog anda patut menjadi pilihan para pembaca" 


Ingat jangan terlalu panjang dan jangan juga terlalu pendek, bagi memudahkan blog oohsenyum mempromosikan blog anda.

4. Dan tinggalkan url entri anda di ruang komen entri ini.


Mudahkan....tidak semudah itu. Ianya bergantung dengan kebijaksanaan anda menjawab persoalan di atas bagi memikat hati para pengunjung untuk klik link ke blog anda. 


Tarikh tutup promosi ini??? tiada tarikh tutup, insy allah selagi blog oohsenyum mampu selagi itu promosi ini berjalan. Untuk pengetahuan anda dalam seminggu, 1 atau 2 peserta blogger akan dipromosikan di blog ohsenyum ini. Harapan blog oohsenyum dapat membantu blog anda.