11 Gambar Fashion Yang "WOW" Di Grammys Red Carpet


Fashion di Grammys Red Carpet merujuk kepada pakaian yang dipakai di permaidani merah oleh selebriti yang terkenal. Terutamanya selebriti Hollywood dalam acara penghargaan kepada music dan filem dalam penglibatan mereka . Pakaian yang dipakai untuk acara anugerah seperti Oscar dan Golden Globes menerima perhatian dari media di seluruh dunia, dan menjadikan karpet merah sebagai penempatan produk antarabangsa yang sangat penting bagi pereka fashion. 


Katy Perry- ialah seorang penyanyi, penulis lagu dan pelakon Amerika Syarikat. Lahir pada  25 Oktober 1984 dan dibesarkan di Santa Barbara,Perry juga mula berkhidmat sebagai hakim pada American Idol pada tahun 2018.


Tayla Parx , adalah penyanyi dan penulis lagu di Amerika. Pada tahun 2018, Parks memakin popular apabila lagunya menjadi nombor 10 di Billboard Hot 100 ; dengan lagu " Love Lies " oleh Khalid dan Normani. Taylor juga perna berlakon sebagai Little Inez dalam filem Hairspray 2007.Princess Joy Villa , adalah penyanyi Amerika dan penulis lagu.Dari umur 14 hingga 16 tahun, dia menyertai TV di Comcast Television.

Ricky Godinez , yang dikenali dengan nama , Ricky Rebel dilahirkan 2 Disember 1980, adalah penyanyi penulis lagu , penari, pemuzik, dan artis rekaman. Ricky juga penyokong bagi hak LGBT.


Andrea Echeverri Arias lahir 13 September 1965 adalah seorang penyanyi rock dan rock / pop Colombia dan gitaris. Dia adalah penyanyi utama  Aterciopelados di mana dia juga memain gitar akustik. Pada bulan Mac 2005, album solo sulungnya " Andrea Echeverri".


Shawn Everett dilahirkan pada 6 Julai 1982 adalah seorang jurutera dan pemuzik di Kanada yang terkenal dengan karyanya Alabama Shakes , Weezer , The War on Drugs , dan Julian Casablancas . Everett kini tinggal di Los Angeles, CA.

Kylie Kristen Jenner merupakan seorang model, pengacara TV dan duta jenama untuk Seventeen. Beliau juga terkenal dengan muncul dalam rancangan realiti E! Keeping Up with the Kardashians bersama keluarganya.

Hennessy Carolina Almánzar lahir 22 Dis 1995 personaliti televisyen di Amerika yang merupakan adik kepada penyanyi rap Cardi B . Carolina kerap muncul dengan kakaknya dalam siri televisyen realiti love & Hip Hop: New York dan telah terkenal dengan gaya pakaiannya yang luar biasa. 

Austin Richard Post dilahirkan pada 4 Julai 1995, dikenali ssebagai Post Malone , adalah seorang rapper, penyanyi, penulis lagu dan pengeluar rekod Amerika. Lahir di Syracuse, New York dan dibesarkan di Grapevine, Texas , Malone memulakan kerjayanya  selepas lagu singlenya " White Iverson " pada 2015. Belcalis Marlenis Almánzar lahir 11 Oktober 1992, dikenali s sebagai Cardi B , dia seorang rapper, penyanyi, dan penulis lagu Amerika. Lahir dan dibesarkan di The Bronx , New York City , dia menjadi selebriti Internet selepas beberapa videonya menjadi viral di Vine dan Instagram . Dari tahun 2015 hingga 2017, dia muncul sebagai anggota tetap dalam siri televisyen realiti VH1 Love & Hip Hop: New York. Cardi B menajdi nombor satu di Billboard Hot 100 AS dengan lagu " Bodak Yellow " .Tierra Whack lahir 11 Ogos 1995adalah seorang rapper, penyanyi, dan penulis lagu Amerika dari Philadelphia Utara , Pennsylvania . Dia terkenal untuk album sulungnya, Whack Dunia , menerima pujian meluas dan Video Muzik Terbaik bagi 2019 di Grammy Awards .