-->

SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA


Kepada sesiapa yang bergelar sebagai blogger, silalah ikut Segmen bloglist 2020 blog shida ini.  Segmen ini bermula pada 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020 bersamaan 20 hari sahaja. Jadi ada masa lagi ini, apa lagi jom ikuti segmen blog shida. 

Sumber Blog Shida

Tetapi sebelum tu, anda perlu ikuti syarat-syaratnya dulu, iaitu :  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya 
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
Berminat mengikut segmen bloglist 2020 blog shida? sila layari blog shida (Klik Sini)

Siapa blog Shida ini? beliau seorang blogger, berkongsi maklumat isu semasa, dan infomasi yang menarik terutamanya kepada kaum hawa. Beliau juga seorang yang mahir dalam membuat design template blog ini. 

Apa yang menariknya, design template yang dihasilkan oleh beliau ada hasil tangan shida sendiri, simple dan berpatutan. Siapa berminat bolehlah hubungi beliau (Klik Sini).


11 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda