Gambar Lawak (13 Gambar)



Gambar lawak ke 9 ini adalah gambar lawak secara random, apa saja yang lawak dikongsikan kepada para pengujung blog oohsenyum. Semoga anda terhibur....



Ya Allah, besarnya kucing ini...walau pun nampak comel, tapi ianya tidak baik untuk kesihatan kucing.


Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.




 kalau bukan teddy bear, jawabnya memang anjing sebenar lah ini. terlalu comel...macam nak picit je.

ini kes terlalu lama parking, sayangnya kereta 

 Setiap wanita pasti ada kekuranganya, awal secantik mana sekali pun, betul tak?

 ini lah sebabnya, perlu ada pemantauan dari pihak tertentu. Ini main buat je, 

 tebalnya bulu kucing ini, 

 tengok siapa tu?

 bila anak ajak ayah main bersama, ini lah jadinya.
 ini buaya darat, jenis binatang. handsome tak?

 siapa kereta bahagian office pasti rasa sakit hati dengan keadaan macam ini kan.

 Pagar semula jadi, terbaik lah...

 hati-hati dengan anjing....takut tak?

ini nak siko orang ke apa ini...

Klik Untuk Post Terkini

1 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda