Gambar Lawak 15 (13 Gambar)



Gambar lawak ke 15 ini adalah berkaitan dengan tandas dari seluruh dunia. Ada yang nampak pelik dan ada yang nampak "cool", mungkin gambar lawak 15 ini dapat membantu anda sedikit sebanyak cara membuat tandas yang lebih menarik.



Ini bukan apa yang anda fikirkan, ini design memang pelik itu lah dunia


Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.



Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.


 Nampak macam air, tetapi bukan. Ini adalah juga design tandas. Nampk cool

 siapa nak buang air besar dengan rupa bentuk tandasnya macam ini. 

 masa membuang rasa macam king. orang yang berkemampuan saja yang dapat membuatnya. Mereka mengangap rupa tandas adalah mencerminkan diri mereka.

bagi ruang udah masuk,  alang-alang buat

 ini namanya sambil buang air besar, sambil kencing.

 cantik iklan, idea yang menarik tapi macam tak sesuai letak iklan dekat tandas. Lagi pun gambar iklan tu nampak lain macam

 ini bukan dari taik ye, ini design yang unik dan pelik

 ini mungkin tempat test air kencing, 

 pandainya buat pintu, kenapa lah dia buat pintu macam tu. Ada banyak lagi pintu boleh guna.

 nampak jelas dan nyat. apalah yang difikirkan orang yang buat tandas ini

 logo Orang kurang upaya (OKU) tapi "tu" apa hal

macam mana nak sembunyi kalau dah rupa tempat kencing macam ini.

Klik Untuk Post Terkini

2 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda