-->

16 Gambar Signboard Yang Kreatif Dari Syarikat Bishopp


Untuk membuat Signboard yang kreatif memerlukan pemikiran diluar kotak, agar ianya kelihatan unik dan menarik. Untuk pengetahuan anda, signboard atau bahasa melayunya papan tanda reka bentuk dengan menggunakan tanda-tanda dan simbol untuk berkomunikasi kepada kumpulan tertentu.(3 Gambar Kempen Menyedihkan Tentang Kehidupan Haiwan Laut)

Signboard mula popular di dunia pada tahun 1975 sehinggalah sekarang. Dan ianya menjadi satu perniagaan yang menguntungkan kepada peniaga yang kreatif membuat visual bagi memaparkan maklumat kepada khalayak ramai.(12 Gambar Poster Yang Menarik Dan Kreatif)

Antara syarikat yang berjaya dalam peniagaan ini ialah syarikat Bishopp. Bishopp adalah syarikat pengiklanan luar negara yang terkemuka di Queensland yang mengkhusus dalam papan tanda papan iklan dan papan iklan digital. Bishopp mula beroperasi pada tahun 1993, dan lebih 20 tahun telah berkembang menjadi syarikat pengiklanan luar negera yang terkemuka di Australia.-sumber


Menurut syarikat ini, ayam adalah sejenis binatang yang biasa kita lihat, namun dengan sedikit tambahan dan edit pada gambar ayam tersebut ianya menjadikan ayam itu lebih kelihatan menarik dan kreatif dan secara tidak langsung signboard seperti ini akan menarik minat orang ramai untuk melihatnya. (3 Gambar Kempen Iklan Kereta)

Begitu juga kepada peniagan yang berminat dengan khimat mereka, Bishopp akan menjadikan iklan peniagaan anda lebih menarik seperti ayam itu. 
Gambar di bawah ini adalah Signboard pengiklanan dari Bishoop bagi mereka yang berminat dengan khimat mereka.


1 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda