Gambar Lawak 7 (10 Gambar)



Gambar lawak kali ke 7 ini mengenai suasana hari Krismas dari seluruh dunia. Gambar lawak ini hanya lah hiburan semata-mata, dan gambar di bawah ini adalah hanya membuat anda tersenyum.


Untuk maklumat anda Krismas adalah perayaan bagi penganut agama Kristian, dan ianya adalah merupakan salah satunya hari cuti umum bagi negara Malaysia. Bagi penganut Kristian di Malaysia, mereka meraikan krismas dengan cara makan bersama keluarga serta rakan-rakan mereka pada malam Krismas atau semasa hari Krismas. Selain itu, mereka juga akan memberi hadiah kepada orang yang mereka sayang, bernyanyi, acara yang menguburkan, berdoa dan banyak lagi.

Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.

Gambar Lawak Part 1
Gambar Lawak Part 2

Gambar Lawak Part 3
Gambar Lawak Part 4
Gambar Lawak Part 5
Gambar Lawak Part 6

dah buat salah, buat muka comel lagi, ala hai


 Perayaan yang tidak kira latar belakang anda...

 amboi lain macam caranya sambut perayaan, penuh dengan sejarah.

 Tiada apa, janji dapat meraikan perayaan tersebut.

 Tepi sikit, nak ambil gambar ini...

 Binatang pun layak meraikan perayaan....

 Semangat sangat ini bang....

 Bungkusan paling win, harap mereka yang menerima tidak tahu apa hadiahnya...kan!

 semangat tahun 2019, 

Janji dapat bawa ok lah...daripada tidak ada kan!

Cancel

Terima Kasih atas comment anda