Gambar Lawak Part 4 (10 Gambar)



Gambar lawak part 4 kali ini adalah secara random, apa saja yang melucukan, lawak atau yang menarik akan disertakan dalam gambar lawak seperti di bawah ini. Jangan lupa tau like facebook page oohsenyum.com untuk dapatkan post yang lebih menarik. 


Gambar lawak berepisot ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.








Musim panas kot, tengok lah wajah babv ini bertapa nikmatnya

 Lepas ambil gambar send kat group, macam ini lah jadinya. Zaman sekarang Handphone menguasai kita.

 Macam ini rupanya membawa lori paling besar di dunia. Persoalan kenapa tak pandu je lori tu di jalan raya? procedure bos ku

 besarnya kucing ini, nampak macam comel...tetapi bila kucing gemuk, sukar untuk dia melakukan aktiviti.

 Kasian ayahnya, dah lah buat kerja di tuduh lagi....tapi macam betul juga kan.

 Rasanya orang ini baru belajar nak buat bentuk kek "orang" atau last minit order

 Bertapa sejuknya negara ini, sampai hos minyak pun boleh jadi macam tu.

 Nampak pokok macm kecil bila zoom, fuuu wooo 

 nampak tak, solar tu? sia-sia dibuat

 Satu idea yang baik untuk perniagaan. unik pelik dan menarik..apa lagi buat lah kat negara kita.

beraninya lelaki ini, macam lah nyawa tu ada jual kat kedai.
Klik Untuk Post Terkini
Cancel

Terima Kasih atas comment anda