Gambar Lawak 10 (11 Gambar)


Gambar lawak kali ke 10 ini adalah mengenai rupa sesuatu benda yang seakan-akan menyerupai benda yang hidup. Contohnya macam gambar di bawah ini, walau pun asalnya sememangnya daun bunga, tetapi bentuknya kelihatan seperti pari-pari kecil.


ini adalah sekuntum bunga, bila diterbalikan kelihatan seperti seorang pari-pari kecil.



Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.





anda nampak, kelihatan seperti buaya yang sedang memerhatikan anda. Hakikat sebenarnya hanyalah buih minuman  sahaja

 kerusi rosak ini kelihat seperti penat, penat dengan sikap manusia yang tidak tahu bersyukur

 lihat rupa dibawah badan belalang ini, kelihatan seperti wajah harimau.

 ini hanya kayu biasa, tetapi nampaknya seperti wajah seekor naga, kebetulan je tu

 tengok ini, buih yang kecil pun boleh berbentuk kucing. Bijak juga orang yang ambil gambar ini.

 ini adalah lutut seorang wanita, tetapi kelihatan seperti wajah bayi. hebat bukan...

 ini apa yang anda dapat lihat??? seperti seorang ibu yang sedang menyusukan anaknya....betul kan.

 alamak, tercabut lah pula....lain pula rupanya

 ini adalah potato, nampaknya wajah potato ini sangat tua, mungkin disimpan terlalu lama.

ini wajah apa, kepada yang tidak tahu, ini adalah wajah dalam sebuah filem  animasi CGI yag dibuat oleh Blue Sky Studios dan dirilis oleh 20th Century Fox pada tahun 2002. Filem ini dikenali sebagai Ice Age, dan gambar di atas adalah salah satu watak dalam filem ini yang dikenali sebagai Sid (sloth). 

Cancel

Terima Kasih atas comment anda