-->

Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam (12 Gambar)


Komik Lucu mengenai seekor buaya ini dihasilkan oleh seorang ilustrator buku kanak-kanak yang dikenali sebagai Chow Hon Lam. Hon Lam kini tinggal di kawasan Kuala Lumpur, Malaysia. Apa yang menariknya, komik ini mengisahkan seekor buaya yang sentiasa membantu binatang lain, dan mempunyai sikap yang baik hati. Seperti gambar di bawah ini...
Apa yang lucunya komik ini adalah, cara buaya ini menyelesaikan masalah. Dia (buaya) menggunakan kelebihan yang dia ada untuk membantu haiwan yang lain. Komik seperti inilah yang sesuai untuk bacaan kanak-kanak, mencontohi sikap seekor buaya.


Komik lucu mengenai buaya ini adalah komik terbaru yang dihasilkan oleh beliau. Ada banyak lagi komik menarik dan menghiburkan untuk para kanak-kanak, dengan kejayaan ini CHow Hon Lam juga berpeluang membuat karyanya kepada beberapa pelanggan yang berprofil tinggi seperti NIKE, REEBOK, Harpercollins, Google x Tenor, AirAsia Airlines, WeChat, Lotus F1, MARTELL VSOP, dan Dave Matthews Band.


Antara kejayaan Chow Hon Lam yang telah tercapai adalah :


Konsep Terbaik Threadless Tahun 2007 (Amerika Syarikat)

Pereka Paling Bercetak Threadless 2007 (Amerika Syarikat)

Pendatang Baru Tanpa Thread Tahun 2007 (Amerika Syarikat)

Martell VSOP Rising Personality Finalist 2009 (Malaysia)

10 Pereka Teejunkie Terbaik Tahun 2010 (Amerika Syarikat )

Karya Seni Digital Terbaik MSC 2010 (Malaysia)


Gambar di bawah ini adalah komik lucu mengenai buaya yang dihasilkan oleh Chow Hon Lam. Lebih 700 gambar komik lucu yang dimuat naik oleh beliau, sekirannya anda berminat mengikuti perkembangan komik ini sila ikuti beliau di laman instagram iaitu @flyingmouse365.


Mungkin Anda Berminat : Kartun Lawak Mengenai Sloth (11 Gambar)


1. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Perayaan Halloween"2. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Hadiah"


3. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam "Hadiah Baju"


4. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Layang-layang"5. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Cara Ambil Gambar"6. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam "senyuman"7. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Seram"


8. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Ikan Paus"


9. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Tugas"10. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Pertandingan"
11. Komik Lucu Mengenai Buaya Dari Chow Hon Lam " Pertunjukkan"
Cancel

Terima Kasih atas comment anda