18 March 2019

10 Gambar Makeup Pengantin Melayu Sebelum Dan Selepas

Kalau cerita pasal nak kahwin ini, agak-agak siapa yang excited? tentulah perempuan kan, sebab banyak benda yang akan terlintas di fikir dorang ini. Antaranya mengenai makeup, makeup kena kaw-kaw punya. 2 jam sebelum bersanding pengantin perempuan dah  ready nak makeup. Pada masa yang sama kaum lelaki pula baru nak gi mandi...kan.

Alaa korang mesti ingat kan masa nak sanding tu. 

Makeup banyak membantu mengubah wajah seseorang menjadi lebih cantik dan menawan. Kadang kala sampai tak kenal siapa isteri anda, 

"punyalah santik sia tinguk dia"

ah itu bahasa sabah, jom tengok perbezaan sebelum dan selepas makeup. Sumber 

Makeup Dari Malaysia




Makeup Pengantin Melayu Sebelum Dan Selepas-sumber gambar
 Makeup Pengantin Melayu Sebelum Dan Selepas-sumber gambar

 Makeup Pengantin Melayu Sebelum Dan Selepas-sumber gambar

Makeup Pengantin Melayu Sebelum Dan Selepas-sumber gambar


Dan ini makeup dari luar negara








Sumber

1 komentar

done follow n masukkan link blog ini dalam bloglist :)

https://darihatimissmulan.blogspot.com/

Terima Kasih atas comment anda
EmoticonEmoticon