-->

12 Gambar Guna Selotep Di Muka
Wes Naman adalah seorang jurugambar biasa yang tinggal di New Mexico. Dia berkerja sebagai jurugambar komersial pada waktu siang. Menurut Wes Naman projek ini adalah hanya sampingan bagi membantu dia menjadi fotografi yang menarik. Tujan Wes membuat projek sampinga ini adalah untuk melihat sesuatu perkara dari pandangan yang berbeza sekali gus boleh menarik minat orang ramai untuk menjadi inspirasi mereka.


Sumber-Facebook

Wes telah menerima tawaran dari agensi iklan tempatan untuk menggunakan gambarnya untuk kempen iklan di pusat-pusat pembedahan plastik atau di pejabat. Tentu anda semua perna melihat gambar dari hasil Wes Naman ini.


Sumber-Facebook

Kisahnya bermula begini pada satu hari, sedang dia membungkus hadiah Krismas bersama rakannya dengan menggunakan pita pelekat atau yang popularnya "Selotep" munculah satu idea yang dia melihat pita pelekat ini, boleh menjadi bahan insparsinya. 

Setahun kemudian, dia berjaya melakukannya dengan tajuk  "Scotch Tape". Di mana sukarelawan akan meletakkan pita di sekeliling wajah mereka untuk mewujudkan ekspresi menakutkan dan lucu. Hasil gambar ini sangat pelik sehinggakan mereka kelihatan tersiksa. Walau bagaimana pun, hasilnya sangat memuaskan, terbaik.-sumber

gambar dibawah hasil Wes Naman menggunakan pita pelekat. Inilah yang saya maksudnya anda mesti perna nampak kan....


Sumber -selotep

korang tahu tak cerita filem ini???

3 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda