-->

11 Gambar Photoshop Yang Kreatif Dari Seorang Ayah


Seorang ayah yang mahir dalam bidang photoshop, mengambil peluang dengan mengubah suai gambar anaknya yang baru berusia 1 tahun menjadi sesuatu yang menarik dan kreatif.

Beliau dikenali sebagai Matt Mac Millan di instagram, dan memiliki lebih dari 9 ribu pengikut. Walau pun pengikut beliau sikit namun ianya semakin hari semakin meningkat disebabkan gambar yang sangat menghiburkan.Untuk pengetahuan anda terdapat kisah disebalik gambar anak Matt ini. Anak beliau yang kedua kali ini dilahirkan dalam keadaan pramatang pada tahun 2018. Akibat pramatan anaknya terpaksa dimasukkan di unit penjagaan Rapi Neonatal selama 6 minggu. Selepas selesai, anak Matt akhirnya dibenarkan peluang. 

Isteri Matt yang dikenali sebagai Alyssa tahu yang mereka perlu memberi penjagaan yang lebih baik pada anak mereka kali ini. Pada mulanya mereka hanya suka-suka mengubah gambar anak mereka bergaya seperti orang dewasa. Namun sebabkan ianya kelihatan sangat menarik dan menghiburkan, mereka mengambil peluang dengan menjadikan anak mereka sebagai model kecil gaya dewasa.-sumber

Gambar di bawah ini adalah salah satu antara gambar yang menarik dan kreatif di instagram beliau. Comel sangat....
2 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda