-->

Gambar Lawak Part 1 (14 Gambar)


Gambar lawak kali ini menghimpunkan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia termasuklah negara kita.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk hiburan semata-mata, dengan ulasan yang ringkas dan pendek mengenai sesebuah gambar. Untuk pengetahuan anda, gambar atau dikenali sebagai imej adalah sekumpulan yang berwarna rata yang dilihat seperti sama pada sesuatu yang lain. Contohnya sesebuah gambar kelihatan sama pada sesuatu objek atau orang. Gambar juga boleh dilukis,diwarna atau diambil gambar (photographs). Individu yang suka membuat gambar dikenali sebagai artis, photografik atau pelukis.

Banyak kebaikkan yang boleh diperolehi dengan gambar, kadang kala gambar boleh menunjukkan seribu makna, membantu menerangkan sesuatu perkara, atau sebagai alat berkomunikasi.

Manakala lawak pula, adalah pengalaman untuk menimbulkan ingin ketawa dan memberi hiburan. Ianya juga baik untuk kesihatan terutamanya pada diri anda dan juga emosi anda.


Gambar di bawah ini adalah koleksi gambar lawak mengenai kesempurnaan, semoga anda terhibur. Jangan lupa like facebook oohsenyum.
adu hai......sempurnanya aiskrim ini


Memang puas hati kalau dapat rupa telor macam ini


Macam sudah diukur ranting pokok tu


 tengok bulatnya kek tu


 sama dengan bentuk gambar tu, rasa haus lah pula


Jarang kita nampak jalan raya macam ini.


Ini mesti time bosan, mesti mengambil masa yang lama membuatnya


gatal pula jari ini bila nampak kereta macam ini


tempat pada masanya


siapa punya kerja ini


tak perasan pula masa beli baru.


sedap je mata memandang kan


perubahan warna bauah tomato, koleksi terbaik


macam lain je rasa mata ini


siapalah potong pokok ini, sangat sempurna