-->

Cabaran Solekan Tinyface Yang Menarik Di Instagram (12 Gambar)Tinyface, atau bahasa melayunya muka kecil. Ini adalah salah satu cabaran makeup/solek yang semakin popular di laman instagram yang dikenali sebagai #TinyFaceMakeupChallenge.Ramai yang mengikuti cabaran ini, apa yang mereka perlu lakukan adalah dengan mengubah wajah atau muka asal mereka menjadi kelihatan kecil. 
Dengan menutup mulut mereka menggunakan mask, dan gantikan hujung hidung menjadi mulut. Susah admin nak terangkan, mujur ada video di youtube cara makeup Tiny Face oleh Jaime French. Anda boleh tengok videonya di akhir post ini.
Apa yang menariknya cabaran Tiny Face ini adalah kaum lelaki pun boleh mengikutinya. Cantik tak cantik, anda nilai sendiri. Lebih daripada 800 gambar telah dimuat turun di laman instagram berkaitan dengan #TinyFaceMakeupChallenge.
Gambar di bawah adalah antara hasil #TinyFaceMakeupChallenge bagi kaum wanita yang popular di laman instagram.Gambar di bawah pula adalah antara hasil #TinyFaceMakeup Challenge bagi kaum lelaki.

  


1 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda