-->

Gambar Among Us Yang Menarik (20 Gambar)


Ini adalah beberapa gambar among us yang menarik untuk anda. Gambar among us ini dihasilkan oleh beberapa artis seni yang mahir dalam Adoebe Photoshop. Selain itu terdapat juga gambar kek yang berbentuk among us di akhir post ini .


Gambar Oleh halawany.m

Kepada mereka yang tidak mengenali Among Us, Among us ini adalah sebuah game permainan multi secara online yang dilancarkan pada tahun 2018. Game ini boleh di dapati di smartphone anda secara percuma, sama ada Andriod atau pun IOS (Apple). 


Sebelum ini, game among us kurang popular dan kurang mendapat perhatian orang ramai. Walau bagaimana pun, pemainan ini semakin trending dan popular apabila ramai  streamer antarabangsa mula bermain game tersebut, anda boleh lihat sendiri di laman youtube.


Untuk pengetahuan anda, game ini sangat menarik dan sesuai diperingkat umur. Game Among Us adalah permainan mengenai pembunvh dan penyiasat. Pemain akan dipilih secara rawak untuk memegang watak pembunvh dikenali sebagai Impostor dan tugasnya untuk membunvh semua pemain lain sebelum mereka menyiapkan tugas masing-masing dalam kapal angkasa. 
Pemain lain pula akan memegang watak sebagai pemain biasa dan tugasnya adalah menyiapkan tugas yang diberi atau menyiasat siapakah pembunvh sebenar (Impostor) dikalangan pemain tersebut. Setiap pusingan Among Us memerlukan sekurang-kurangnya 4 orang pemain dan paling banyak boleh memuatkan 10 orang pemain. 


Itu sedikit sebanyak mengenai Game Among Us, admin oohsenyum cadangkan lebih baik anda mencuba permainan ini, lagi pun game ini free. Tetapi ingat jangan sampai ketagih.


Di bawah ini, terdapat beberapa gambar among us yang dihasilkan oleh artis seni pelbagai negara. Sekirannya anda berminat dengan gambar yang mereka hasilkan, anda boleh mengikuti perkembangan mereka dengan klik pada sumber gambar tersebut.


Mungkin Anda Berminat : 8 Gambar Animasi Dragon Ball 3D


1. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh "halawany.m" @halawany.m2. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh " rohanxart "
3. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh " rabbit.hole_renders "

4. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh " markrenders  "

5. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh " rafagrassetti  "
6. Gambar Among Us Yang Menarik Ini Dihasilkan Oleh " thedizzyviper  "
7. Gambar Kek Berbentuk Among Us  Dihasilkan Oleh " the_sweet_spicy_shop  "
8. Gambar Kek Berbentuk Among Us Dihasilkan Oleh " naturally.jo  "


Cancel

Terima Kasih atas comment anda