-->

Gambar Panda Cute (14 Gambar)

 

Ini adalah beberapa gambar panda cute untuk anda. Sememangnya haiwan bernama panda ini sangat cute, daripada panda itu kecil hinggalah dia dewasa. Gambar panda cute ini diperolehi dari pelbagai sumber, semoga anda semua terhibur....Untuk pengetahuan anda, panda adalah binatang yang menjalani gaya hidup yang malas. Ini kerana mereka akan menghabiskan 10 jam hingga 16 jam untuk makan sahaja dalam sehari. Manakalah jumlah buluh yang perlukan oleh seekor pada boleh mencapai sehingga 12kg.


Walaupun buluh adalah makanan utama bagi seekor panda, ialah bukanlah 100% . Menurut World Wildlife Fund (WWF) menyatakan bahawa 99% makanan panda adalah buluh, manakala 1% pula adalah haiwan dan telur. Panda akan memakan daging apabila mereka tidak dapat memenuhi kalori yang mereka perlukan.


Walau pun rupa bentuk panda ini cute ianya tidak bererti mereka tidak menyerang. Menurut laporan media, panda dari Beijing Zoo telah mengigit pengunjung zoo sebanyak dua kali kerana marah dengan tingkah laku manusia.


Di bawah ini terdapat beberapa gambar panda cute untuk anda, semoga anda terhibur. Jangan lupa kongsikan pada rakan-rakan anda.


1. Gambar Panda Cute (dua insan bercinta)
2. Gambar Panda Cute "Bilalah boleh keluar rumah"

4. Gambar Panda Cute " hai saya anak panda"5. Gambar Panda Cute "nakal kan sampai jatuh"
6. Gambar Panda Cute "kasih sayang"7. Gambar Panda Cute "keluarga bahagia"8. Gambar Panda Cute "tengok camera tu"
9.
 Gambar Panda Cute "hai yang di sana"

11
. Gambar Panda Cute "jangan tinggal daku"12
. Gambar Panda Cute "bulatnya matanya"
13
. Gambar Panda Cute "ooh-senyum..."Cancel

Terima Kasih atas comment anda