-->

13 Gambar Kesilapan Sebuah Filem Yang Anda Tidak Tahu


Penggambaran sebuah filem bukan kerja mudah. Industri filem membelanjakan beribu-ribu ringgit dan ada yang berjuta-juta ringgit untuk membuat filem yang sesuai dipernontonkan kepada orang ramai.(7 Gambar Artis Hollywood Sebelum Mereka Terkenal)

Walau bagaimanapun, dalam sebuah filem banyak perkara yang tidak dijangka ianya berlaku atau yang diharapkan. Peminat tegar filem sangat bijak dalam penilitian kesilapan dalam sesebuah filem yang mungkin anda sendiri tidak tahu atau tidak perasaan. (8 Gambar Gaya Patung Superheroe Paling Lucu)Walaupun perubahan kecil seperti rupa watak atau kedudukan objek biasanya diperhatikan oleh peminat tegar filem.

Oohsenyum telah mengumpul 13 gambar untuk menunjukkan kesilapan sesebuah filem yang anda mungkin  tidak tahu.(8 Gambar Wajah Mr Bean Dalam Filem Box Office)Gladiator adalah berdasarkan cerita dari zaman Rom. Walau bagaimanapun, ruang udara nampaknya telah muncul dalam filem ini.


 Perubahan bumper kereta mungkin anda tak perasaan dalam filem yang penuh dengan aksi hebat.


 Dalam sebuah filem dikenali sebagai The Usual Suspects di mana pesawat mempunyai 4 enjin tiba-tiba jadi 2 enjin.


 Adegan khas dari filem Forest Gump menunjukkan iron baju diletakkan dalam dua kedudukan berbeza.


 Pengarah dan editor American Sniper nampaknya terlepas pandang di sini. Bradley Cooper sedang memegang anak patung yang menggambarkannya sebagai bayi yang sebenar.


 Jaket Arnold terbukti telah mengalami kerosakan yang serius dalam filem ini. Walau bagaimanapun, ia secara ajaib diperbetulkan pada masa yang sama.


Kesilapan yang tidak masuk akal dari sebuah filem yang dikenali Bastards Inglorious ini pasti menarik perhatian ramai orang. Batches adalah seorang penjenayah Jerman bajunya seolah-olah telah berubah dengan sendirinya.


Filem Pirates of the Caribbean,  Black Pearl, anda dapat lihat anggota krew berehat di latar belakang filem ini semasa ianya di rakam.


 Mark Wahlberg memegang telefon terbalik dalam filem Ted.
 Filem Titanic anda nampak perubahnya?


Sebuah filem dikenali Wild, anda dapat lihat pantulah cahaya dari mata kuda ini.


 Filem dikenali sebagai American Pie, nampak tak permainannya


Pedang Gimli nampaknya diasah dengan baik dan bersinar dalam satu shot.