-->

13 Gambar Editan Photoshop Yang Menarik
Editan photoshop bukan lah mudah, memerlukan kemahiran dalam bidang photoshop. Dan bila anda mahir dalam bidang ini, anda boleh buat apa saja yang anda inginkan. Seperti lelaki yang dikenali sebagai Marcel Van Luit.

Marcel seorang lelaki yang lahir di kawasan Graningen di Belanda. Beliau merupakan seorang pekerja sosial dan juga guru sebelum mendalami karya dalam bidang seni ini.

Menurut Marcel, dia ingin menunjukkan imaginasinya bersama anak kesayanganya iaitu mengabungkan ilusi dengan realiti pada dunia zaman sekarang. Menggunakan imaginasi anda membolehkan apa saja yang anda inginkan akan menjadi kenyataan. -sumber

Marcel juga sukakan dengan warna cerah dan gelap (hitam) dalam mengubah gambar, ianya seperti dunia kehidupan kita. Ada yang baik dan ada juga yang buruk. 

Lebih kurang 200 lebih gambar editan yang dihasilkan beliau, dan di instagram beliau lebih 131 ribu pengikutnya. Sekirannya anda berminat dengan karya beliau, sila ikuti perkembangan beliau di instagram yang dikenali sebagai marcel_van_luit.

Gambar di bawah adalah hasil editan photoshop yang menarik dari Marcel Van Luit.