-->

Gambar Yang Paling Disukai Ramai 2019Anda pasti perna nampak gambar di bawah ini, gambar seekor tupai yang viral dengan mencium bunga kuning sambil memejam mata. Sebuah gambar yang disukai ramai, sama ada  mereka muda, tua, remaja atau kanak-kanak pasti mereka suka melihat gambar ini. 
Untuk pengetahu anda, gambar ini diambil oleh seorang jurugambar Belanda yang dikenali sebagai Dick van Duijn. Kisahnya bermula semasa musim panas, Dick van Duijn bersama rakannya pergi ke sebuah tempat yang dikenali sebagai Vienna, bagi bertujuan menangkap gambar haiwan yang berkeliaran di kawasan tersebut.

Dalam temu bual dengan pihak PetaPixel, Dick van Duijn memberitahu. Pada hari pertama mereka di Vienna, mereka akan memperhatikan tingkah laku binatang yang berada di kawasan tersebut, sepanjang hari. 

Pada hari kedua pula, mereka akan kembali ke kawasan tersebut dan mengambil gambar binatang yang berkeliaran. Dan akhirnya pada sebelah petang, Dick van Duijn telah berjaya mengambil gambar seekor tupai yang sedang berjalan ke arah bunga kuning, lalu menciumnya.-sumber

Gambar ini lah membuat Dick van Duijn semakin popular terutamanya di instagram beliau. Kini pengikut instagram beliau (Dick van Duijn) lebih dari 200 ribu pengikut, dan lebih 300 gambar yang telah beliau post di laman tersebut, termasuklah gambar tupai mencium bungai kuning. 

Gambar di bawah hasil Fotografik Dick van Duijn.
Cancel

Terima Kasih atas comment anda