21 Gambar Menarik Dari Orang Seni Malaysia Nixon Siow


Seorang artis seni yang dikenali sebagai Nixon Siow, menarik perhatian orang ramai dengan gambar yang menarik dan melucukan di instgram dan facebook beliau.


Beliau merupakan rakyat Malaysia yang telah banyak menghasilkan buku-buku yang menarik dan menghiburkan. Antara buku-buku yang dihasilkan beliau ialah :

2014: Self-publish Chinese version comic book《到此一游》
2015: 1st English Book - Like That Also Can, Ah?
2016: 2nd English Book - Like That Also Can, Ah? 
2017: 3rd English Book - Like That Also Cannot, Ah?

2018: 1st Malay Translation Book - Macam Tu Pun Tak Boleh Ke?


Untuk pengetahuan anda, instagram beliau kini memiliki lebih daripada 53 ribu follower dan lebih 200 post gambar menarik. Manakala di facebook page beliau lebih kurang 215 ribu yang like dan follower.  

Sebagai rakyat Malaysia, kita harus memberi sokongan kepada beliau untuk meneruskan lagi usahanya dengan like atau follow beliau ini laman instagram (Nixon Siow) dan facebook (Nixon Siow)

Gambar di bawah ini adalah hasil dari Nixon Siow iaitu cara orang kaya mengambil gambar seseorang. Rasanya kita pun macam ini juga kan, bukan mudah ambil gambar di kawasan orang ramai.





Gambar di bawah ini pula mengenai perbandingan kehidupan, kaya kah meskin kah. Sama sahaja, semua manusia tidak sempurna, maka sentiasa lah kita bersyukur dengan apa yang ada. 









Gambar di bawah ini pula mengenai angpow, angpow adalah hadiah berupa wang yang diberikan kepada tetamu yang datang ke rumah. Individu tersebut mestilah belum berkahwin seperti gambar di bawah ini.















Klik Untuk Post Terkini
Cancel

Terima Kasih atas comment anda