Gambar Lawak 5 (10 Gambar)



Gambar lawak kali ke 5 ini mengenai sesebuah gambar yang susah nak diterangkan. Bertapa peliknya kehidupan manusia dari dulu hinggi kini. Manusia itu unik, kenapa unik? kerana setiap manusia pasti ada perbezaannya, hebat bukan ciptaan tuhan.


Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.





 kes ini berlaku di negeri Sabah, tak tahu pasal apa kereta polis ini boleh masuk dalam air. Susah nak explain 

buah samseng, kali pertama oohsenyum dengar ini. 

kalau hidup tu singel kata kan lah singel jangan nak tipu-tipu kan.

nak buang masa, tak tahu nak buat apa? ikut macam lelaki ini.... 

 aduuu, ini namanya kaki di kepala, sampai jari kaki masuk hidung...

 terlalu silau dengan cahaya matahari, tak ada kaca mata...gunalah ini. 

training selaju mana motorsikal ini boleh pergi. 

 persoalannya, macam mana basikal ini boleh sampai kat situ.

 susah nak buat tongkat, guna kepala gergaji kan senang, selesa di pegang dan unik

amboi simpel sangat ini kak...bajet murah kot

Klik Untuk Post Terkini
Cancel

Terima Kasih atas comment anda