Gambar Lawak 14 (13 Gambar)


Gambar lawak 14 kali ini mengenai gambar gaya haiwan yang terburuk, yang pernah diambil mereka. Gambar di bawah ini diperoleh dari grup facebook yang dikenali sebagai Crap Wildlife Photography.


tu dia, lain pula tengok wajah singa ini, nampak tak menakutkan

Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.



Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.



 
Tepat betul masa mengambil gambar ini...

 ini belum ready dah ambil gambar

 nak sangat ambil gambar, 

 salah time ambil gambar...

kasihan salah fokus... 

cantik pula gigi ikan ini.. 

ini dah kurang ajar... 

senyum, mata tu mana satu nak fokus 

sayang, sayap pula tak nampak, kira cantik lah ini... 

 comelnya, salah landing...

 buat apa tu, cari lubang

mana helangnya?


Klik Untuk Post Terkini
Cancel

Terima Kasih atas comment anda