-->

Gambar Baby Comel Terkini (20 Gambar)

 

Gambar baby comel terkini adalah koleksi yang ooh-senyum kumpul dari pelbagai sumber. Kebanyakkannya gambar baby comel ini dari luar negara, bukan apa, gambar baby mereka semua cantik, terang, dan jelas. Tapi ada juga gambar baby comel dari asia seperti gambar di bawah ini...comelkan!


Sumber Gambar : nurulanisahafsirjd


Menilai gambar baby yang comel ini bukan mudah, sebab setiap individu mempunyai penilaiannya sendiri mengenai rupa paras baby comel.  Maka dengan itu, mungkin terdapat gambar baby comel di bawah ini yang tidak bertepatan dengan kehendak/kemahuan anda.


Untuk pengetahuan anda, gambar anak admin ooh-senyum pun di bawah ini, yang mana satu, ada..tu.Di akhir post ini, anak lelaki....beratnya masa lahir 3.8kg. Gambar tu pada tahun 2017, tak silap usianya 2 atau 3 bulan. 


Diharapkan gambar baby comel ini dapat menceriakan hari anda. Kepada kaum wanita yang sedang melihat post ini, terutamanya yang sedang mengandung, semoga baby yang dilahirkan nanti comel seperti mana gambar-gambar baby comel di bawah ini, amin. 


Mungkin Anda Berminat Dengan : Koleksi Bayi Comel (11 Gambar)1. Gambar Baby Comel Terkini "Cantiknya mata"2. Gambar Baby Comel Terkini "sedihnya"


3. Gambar Baby Comel Terkini " nak sesuatu lah tu"4. Gambar Baby Comel Terkini "sedapnya tido"


5. Gambar Baby Comel Terkini " ciannya "6. Gambar Baby Comel Terkini " bulatnya muka"7. Gambar Baby Comel Terkini " matanya bulat"8. Gambar Baby Comel Terkini "selamat pagi"9. Gambar Baby Comel Terkini "kenapa ini hairan"10. Gambar Baby Comel Terkini " sukanya dia"
11. Gambar Baby Comel Terkini "comelnya"12. Gambar Baby Comel Terkini "cantik baju"13. Gambar Baby Comel Terkini "dah kenyang"14. Gambar Baby Comel Terkini " giginya cute"


15. Gambar Baby Comel Terkini "bakal jadi ustaza kah ini"

Sumber Gambar : nurulanisahafsirjd


16. Gambar Baby Comel Terkini "lenanya tido"

zone.photobaby


17. Gambar Baby Comel Terkini "abang sayang adik"
18. Gambar Baby Comel Terkini "bulatnya pipi"19. Gambar Baby Comel Terkini "bibirnya cian"
20. Gambar Baby Comel Terkini "handsomenya..hehe..anak admin"Cancel

Terima Kasih atas comment anda