-->

Proton Saga Anniversary Edition 2020 (10 Gambar)


Inilah Proton Saga Anniversary Edition 2020, atau Saga Edisi Ulang Tahun Ke 35. Hadiah istimewa yang dibuat oleh pihak proton saga ini adalah bagi mengucapkan terima kasih atas sokongan dari rakyat Malaysia kepada Proton Saga sejak 35 tahun yang lalu.

Sumber Gambar

Namun begitu, hadiah ini adalah terhad kepada 1,100 unti sahaja, dengan harga yang sangat berpatutan iaitu RM39,300. Sama seperti harga Proton Saga Premium AT.

Dengan warna yang menarik, hitam dan kuning eksklusif pada luaran dan dalaman kereta. Selain itu terdapat juga pakej aksesori iaitu Front Skirting, Side Skirtings, Door Visors, Hood Insulator, Trunk Lid Cover dan Boot Tray yang berharga pada RM2,035. 

Pakej ulang tahun ini menawarkan kos penjimatan hebat iaitu sebanyak RM315 berbanding jika dibeli berasingan yang berjumlah RM2,350. Selain itu, tambahan hadiah sempena ulang tahun ini adalah penapis Kabin N95 PROTON, di mana sebelum ini hanya terdapat pada Proton X70 yang juga akan terdapat pada model Saga, Persona, Iriz dan Exora bermula hari ini. 

Pemilik sedia ada mempunyai pilihan untuk membeli Penapis Kabin N95 pada harga RM59, tidak termasuk caj pekerja. Untuk masa yang terhad sehingga 9 Oktober 2020, terdapat 15% diskaun bagi harga penapis N95 ini. -sumber

Sekirannya anda berminat untuk booking Proton Saga Anniversary Edition 2020 ini, sila layari laman www.proton.com selagi stok masih ada.

Gambar di bawah adalah Proton Saga Edition 2020 bersama dengan Kamen Rider Kuuga Ultimate. Kenapa? kerana kedua-dua gambar ini nampak menarik bila di letakkan bersama. Nampak "cool". Kamen Rider Kuuga adalah siri TV wira tokusatsu di bawah rangkaian siri Kamen Rider yang popular. 

Gambar yang terakhir paling terbaik....

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar

Sumber Gambar


Sekirannya anda sedang menggunakan DESKTOP atau TABLET sila klik sini " Proton Saga Edisi 2020 Dengan Kamen Rider Ori " untuk melihat gambar yang bersaiz besar dan versi puas hati. 


4 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda