-->

12 Gambar Diubah Menjadi Lebih Menarik

 

Zaman sekarang ini, jangan mudah percaya dengan apa yang kita lihat di media sosial. Terutamanya gambar yang melibatkan individu, ini kerana sebuah gambar boleh diubah hanya menggunakan application software  seperti photoshop.


Laman sosial Weibo China, telah menarik perhatian ramai kerana seorang pengguna yang dikenali sebagai Kanahoooo telah mengubah gambar menjadi gambar yang luar biasa. Gambar wajah mereka diubah menjadi lebih cantik, netizen mengelar beliau sebagai  “Photoshop Holy,”.

Tugas Kanahoooo adalah untuk memanipulasi gambar, mereka yang inginkan gambar mereka menjadi lebih cantik, kurus, putih, dan kacak, bolehlah menempah perkhimatan beliau. Anda pasti tidak akan menyesal, ini kerana kemahiran Kanahoooo terbukit  dengan bakat luar biasa beliau mengubah gambar seperti di bawah ini.

Itulah sebabnya kita perlu berhati-hati, lebih baik kita jumpa seseorang itu "face to face". Jangan terlalu percaya 100% dengan apa yang anda lihat di media sosial. Inilah nasihat dari Kanahoooo kepada mereka yang ingat mencari kenalan melalui media sosial. 

Gambar di bawah ini adalah hasil gambar diubah menjadi lebih menarik oleh Kanahoooo. Ingat jangan mudah percaya, tengoklah berbezaan gambar asal dengan gambar yang telah diubah suai, hebat bukan!.-sumber
Cancel

Terima Kasih atas comment anda