-->

Gambar Lawak 20 (15 Gambar)


Gambar lawak 20 ini adalah mengenai gambar yang unik, pelik dan menarik. Lawaknya bila gambar yang diambil secara tidak sengaja atau kebetulan, membuat gambar lawak tersebut menjadi lebih menarik, dan yang penting ia melucukan dan menghiburkan. Seperti mana gambar di bawah ini...

 Cuba anda perhatikan dengan betul.....nampak tak? dua wanita sedang memegang cermin.


Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.





Ini adalah pil yang dalamnya ada pil....pelik pula

Nampaknya wanita ini seperti memiliki kaki yang panjang....

Lembu tu seperti lembu yang istimewa...nasib baik sudah berlalu hari raya korban.

Perasaan tak, gambar ini diambil semasa sceen baby, nampak seperti orang yang sedang menunggang motorsikal

Ini membukitkan gambar yang cantik berada di mana-mana saja, bergantung cara mereka mengambil gambar. 

ini adalah batang macis yang telah terbakar, nampak seperti Microphone Stands

Kalau sekali pandang kelihatan seperti budak tu mempunyai kepala yang besar.

banggun itu kelihatan seperti terapung di awan. 

Kesalahan mengambil gambar, tapi menarik juga kan, wajah kawannya penuh dengan "NUR"

nampak tak kucing ini macam mempunyai dua kepala

bila nampak dari jauh, seperti anak Kanggaru, tapi bila dekat...la besilah pula

gambar ini bukan di edit, gambar ini diambil secara normal, tapi kelihatan seperti 4 tempat berbeza....korang nampak tak?

jangan salah faham, kayu tu bukan terapung, cuba bayang-bayang tu membuat kayu tu kelihatan terapung.....betul tak?

alamak hutan terbakar lah? tidak! ini adalah cahaya matahari waktu senja di negara Europa. Menarik bukan! 


4 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda