-->

Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia (11 Gambar)


Photoshop menarik ini dihasilkan oleh seorang pemuda dari Surabaya Indonesia yang dikenali sebagai Yuarf Fajrianto. Apa yang menariknya photoshop ini adalah, keunikkan gambar tersebut, lain daripada yang lain dan juga mempunyai nilai tersendiri. Seperti gambar di bawah ini....
Gambar seperti ini boleh dikaitkan dengan pelbagai perkara sepeti "terlalu banyak cakap, tapi kerja tak buat" atau "rakyat tidak boleh bersuara" dan banyak lagi yang boleh kita kaitkan. Selain itu, photoshop yang dihasilkan oleh beliau juga sangat berkualiti. Mereka yang mahir dalam bidang photoshop semestinya tahu bertapa sukarnya membuat gambar yang dimanipulasi.


Untuk membuat photoshop seperti ini, ianya memerlukan masa dan idea yang menarik. Photoshop bukan saja sistem khas untuk mengubah gambar,tetapi merealisasikan idea yang menarik untuk dipersembahkan kepada orang ramai. Setiap individu mempunyai idea yang berbeza-beza, maka setiap gambar yang telah dihasilkan dengan menggunakan photoshop adalah satu kesenian yang tersendiri.


Gambar di bawah ini adalah hasil karya Yuarf Fajrianto menggunakan Adobe Photoshop atau biasanya dipangil sebagai Photoshop. Terdapat banyak lagi gambar menarik yang dihasilkan oleh beliau, sekirannya anda berminat dengan  karya seni visual Yuarf, sila ikutinya dilaman instagram @yuarf.Mungkin Anda Berminat : Manipulasi Foto Luar Biasa Dari Zulkarnain Ismail Dari Malaysia (11 Gambar)


1. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia 2. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "unmask"


3. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Stop Violence"


4. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Face off"5. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Body Layer"6. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Reduce Your Screen Time!"7. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Domestic flights are getting sluggish due to high prices"8. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Braapp-Braapp"9. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia " The Nest"10. Photoshop Menarik Dari Yuarf Fajrianto Indonesia "Quarantine"


Cancel

Terima Kasih atas comment anda