-->

Gambar Princess Disney (10 Gambar)

 


Gambar Princess Disney yang menarik kali ini berkaitan dengan keadaan dunia kita iaitu pendemik Covid 19. Dan apa yang menariknya  gambar princess disney ialah lakaran semua princess disney diubah menjadi princess disney yang sedang memakai penutup muka (Mask), seperti gambar di bawah ini...
Menarik bukan, gambar princess disney ini dilakar oleh seorang Interior Designer yang dikenali sebagai @Diana1992a atau ديانا ماجد (Dianaan Majid). Hebat!.. dari seorang Interior Designer menjadi seorang artis seni,.


Untuk pengetahuan anda Interior Designer atau Rekaan Dalaman adalah seorang yang mahir seni dan sains dalam memahami tingkah laku manusia untuk mewujudkan ruang yang berfungsi dalam bangunan.Dalam kata lain, seorang yang pakar dalam susun atur dalam ruang, lukisan pelan bangguna, pemilihan material, rekaan perabot construction dan banyak lagi.


Skop kerja Interior Designer merangkumi susun atur pelan lantai yang membantu mereka bentuk dan mengubahsuai ruang dalaman bangunan. Bermula daripada merangka pelan lantai hinggalah meletakkan susun atur bahan-bahan untuk mencantikkan ruang semuanya dilakukan oleh Interior Designer. -sumber


Menarik pula kerja Interior Disgner, kepada anda yang berminat ingin tahu mengenai bidang kerja Interior Disgner ini anda boleh layari blog airaniezlife, banyak ilmu pengetahuan yang anda boleh perolehi di situ.


Ok berbalik dengan gambar Princess Disney, di bawah ini terdapat beberapa gambar Princess Disneyyang memakai penutup muka. Terdapat banyak lagi gambar Princess Disney di akaun instagram @diana1992a.


1. Gambar Princess Disney "Elsa"Elsa dari Arendelle adalah watak fiksyen yang muncul dalam filem animasi ke-53 Walt Disney Animation Studios Frozen dan Frozen II


2. Gambar Princess Disney " Rapunzel "Rapunzel adalah watak fiksyen yang muncul dalam filem animasi ke-50 Walt Disney Animation Studios, Tangled.


3. Gambar Princess Disney " Mulan "


Mulan ialah sebuah filem animasi dihasilkan oleh Walt Disney Feature Animation, dan ditayangkan oleh Walt Disney Pictures pada 5 Jun 1998. Filem ini diasaskan pada lagenda Cina Hua Mulan.


4. Gambar Princess Disney " Anna "


Anna of Arendelle adalah watak fiksyen yang muncul dalam filem animasi ke-53 Walt Disney Animation Studios Frozen dan Frozen II.


5. Gambar Princess Disney " Pocahontas "


Pocahontas, ialah anak perempuan kepada ketua orang Asli Amerika bernama Powhatan. Dia dilahirkan di Virginia dengan nama Matoaka. Pocahontas bermaksud "yang suka bermain-main. Pocahontas adalah watak penting dari filem animasi ke-33 Walt Disney Pictures Pocahontas, dan Pocahontas II: Perjalanan ke Dunia Baru.


6. Gambar Princess Disney " Cinderella "


Cinderella ialah dongeng tradisional popular dengan banyak versi yang dijumpai di banyak negara, dengan berbagai kisah. Versi paling awal dari cerita ini ialah dari negara China pada 860. Dia tercatat di The Miscellaneous Record of Yu Yang oleh Tuan Ch'ing-Shih, sebuah buku yang ada sejak Dinasti Tang.


7. Gambar Princess Disney " Belle "


Beauty and the Beast -Filem ini mengisahkan seorang putera yang ditukarkan menjadi seekor Singa (Beast) dan seorang pemudi bernama Belle yang dikurung dalam istana Singa. Untuk menjadi seorang manusia Si Singa mesti mencintai Belle dan memenangi hatinya, jika tidak dia akan kekal sebagai Singa selamanya.


8. Gambar Princess Disney " Snow White "


Snow White and the Seven Dwarfs ialah sebuah filem animasi Amerika Syarikat 1937 yang diterbtikan oleh Walt Disney dan dikeluarkan oleh RKO Radio Pictures.


9. Gambar Princess Disney " Jasmine "

Jasmine adalah watak fiksyen yang muncul dalam filem animasi ke-31 Walt Disney Pictures, Aladdin.Jasmine adalah Puteri Agrabah yang bersemangat, yang telah bosan dengan kehidupannya di istana.


Cancel

Terima Kasih atas comment anda