-->

Gambar Kucing Lawak (19 Gambar)

 

Gambar kucing lawak ini diperolehi dari seluruh dunia, dengan pelbagai gaya dan rupa yang menarik untuk anda. Macam gambar kucing lawak di bawah ini, siapa punya tapak kaki tu.....nakal kucing ini. Terdapat banyak lagi gambar kucing sila lah scroll ke bawah, semoga anda terhibur...


Tapak kaki siapa ini ahh......



Untuk pengetahun anda, terdapat beberapa perkara yang perlu anda tahu mengenai kucing. Pertama ialah mata kucing mempunyi maksud yang tersendiri.Contohnya anak mata kucing akan berubah bentuk ketika kucing berada dalam keadaa tertentu, seperti sedang melihat mangsa atau pun ketika melihat tuannya.


Dan apa yang menariknya ialah, rata-rata kucing di seluruh dunia boleh hidup sehingga 13 - 17 tahun. Tetapi terdapat juga kucing yang hidup sehingga 38 tahun, nak tahu siapa?  nama kucing tersebut ialah Creme Puff. Creme Puff adalah kucing peliharaan, milik Jake Perry dari Austin, Texas. Dia adalah kucing tertua yang pernah direkodkan, menurut Guinness World Records edisi 2010.


Macam mana nak tahu usia kucing kita??? ada beberapa cara antaranya gigi kucing tersebut. Usia kucing dapat dilihat menerusi giginya. Biasanya gigi anak kucing mulai tumbuh pada usia 2 hingga 4 minggu. Kemudiaan gigi kekal kucing akan berkembang pada usia 3 hinga ke 4 bulan, dan gigi kekal akan mula menggantikan gigi susu sepenuhnya pada usia kucing itu 6 bulan.Bagi kucing yang berusia, jumlah karang gigi boleh menjadi pengukur usia mereka.


Menarik bukan, ok berbalik dengan gambar kucing lawak, semoga anda terhibur...


Cantik baju kucing ini...ready untuk berlawan....


Alamak, sampai bertanda....issss sampai macam tu sekali...

 



Bila sakit kepala....ikutilah cara kucing ini....


Amboi, kucing....pandainya berselfi....


Naaaa...nak sangat, kan dah kena jemur....


Muka tu, lampar sangat ke? atau marah .....


So next song nak lagu apa.......


dan lah bulat, kau masukkan lagi kepada mu kat roti tu.....


Cantiknya bulu kucing ini, benar kah palsu??


Dan jumpa barang nak cari tu....


hebat tuan punya kucing ini.....warna warni dibuatnya...


naaa buat apa tu.....jangan buat bodah sudah!!


Besarnya mata.....memang kah?


amboi....lain macam nampak


Dah nak sama tinggin dah kucing tu....peneman ketika sunyi.


Sanggup bersusah paya hanya untuk membelai kucing.....


Dah masak kah belum tu bos.....lama sangat dah tu/...


Beginilah wajah kamu ketika tengok gambar di atas. Betulkan...



Mungkin anda berminat dengan 12 Gambar Gelagat Kucing Comel Di Kawasan Bandar

Cancel

Terima Kasih atas comment anda