-->

5 Gambar Pasangan Meniru Gaya Tapi Tak Menjadi


Pasangan yang cuba meniru gaya romentik di internet ini dikenali sebagai Alyssa Snodsmith dan Collin Hewett. Pasang ini mula berkenalan di Universiti Olivet Nazarene di Illinois, di mana mereka ini pemain bola sepak.

Menurut Alyssa Snodsmith yang berusia 24 tahun, Collin Hewett sebelum ini hanya menganggap mereka sebagai kawan biasa. Namun lama-kelamanan perasaan cinta mulai timbul, dan akhirnya kini mereka pun bertunang.

Menurut Snodsmith juga, kami telah menetapkan tarikh perkahwinan pada bulan Jun 2020. Dan disebabkan itu, kami ingin mencari gambar pertunangan  yang menarik untuk dihantar kepada orang tersayang.

Jadi pada hari Sabtu, mereka pun pergi bersama rakan fotografi mereka yang dikenali sebagai Chandler Lefever, mereka menuju ke Greene Valley Forest Preserve di Naperville, Illinois.

Fotografi Lefever telah memberitahu mereka untuk menyediakan beberapa idea untuk mereka bergambar. Snodsmith pun mencari idea dengan menggunakan internet, dan akhirnya dia melihat satu gaya yang menarik untuk ditirunya.-sumber

Gambar di bawah adalah gaya yang ingin Snodsmith tiru. Bukan mudah untuk meniru gaya yang sememangnya professional.Gambar di bawah ini pula cara mereka meniru. 
Cancel

Terima Kasih atas comment anda