-->

Gambar Lawak 19 (12 Gambar)


Gambar lawak ke 19 kali ini mengenai nasib yang malang. Dunia ini ibarat roda, roda yang sentiasa berputar. Begitulah juga dengan kehidupan kita, kadang kala di atas, kadang kala di bawah dan itulah fitrah kehidupan. 

Bila kita berada di atas, pasti kita akan rasa bahagia, tapi kita perlu ingat, kejayaan yang kita kecapi sekarang ini takkan kekal selamanya.

Walau pun tayar nampak baru, tapi ada saja masalah yang timbul

Gambar lawak episode ini adalah himpunan gambar yang lawak atau lucu dari seluruh dunia.  Gambar lawak ini adalah bertujuan untuk menghiburkan para pengujung blog oohsenyum.com, dengan ulasan yang ringkas mengenai sesebuah gambar.

Sekiranya ada berminat gambar lawak koleksi klik di bawah ini.



 pasang semua, akhir sekali...dia hilang entah ke mana....

sakitnya tu....tengok reaksi wajahnya...

sakitnya hati....apa boleh buat, dah nasib malang 

 siapa lah yang bernasib malang ini......

 macam mana sudah ini.....nasib-nasib

bila satu-satunya bekal yang kau bawah, tiba-tiba jatuh time nak makan 

 nasib yang malang.....sabar je lah

 boleh pula benda ini patah......

 baru nak rehat, masuk dapur anda ternampak benda ini...huhuh

 nak tukar baru....

sayangnya kereta...mahal-mahal pun tak dapat diselamatkan

1 Comments

Cancel

Terima Kasih atas comment anda