-->

Gambar Lawak Lagi (14 Gambar)

 

Gambar lawak lagi ini adalah gambar lawak yang bersiri, iaitu siri ke 21. Gambar lawak kali ini mengenai gambar lawak random dari seluruh dunia. Terdapat pelbagai gambar yang menarik yang mungkin anda tidak pernah lihat, seperti gambar di bawah ini.


Mungkin Anda Berminat : Koleksi Gambar Lawak Dan Lucu OohsenyumSeorang budak perempuan berusia 2 tahun, telah baring kerana kecawa dan berputus asa untuk meneruskan berjalan kakinya.


Ada juga cara lain untuk lindungi  benda ini...biasanya mereka letakkan pagar di sekeliling benda ini. Tapi kali ini lebih menarik, mungkin mereka cuba jimatkan kos...


Menarik sungguh pintu ini, lain daripada yang lain. Salah satu seni bina yang menarik, atau kemungkina salah buat....tapi nampak "Cool"Lain pula rumput ini, ia lebih segar dan cepat tumbuh teruatamanya kawasan yang dilalui tayar kereta. Kemungkinan bekas tayar kereta tu boleh menampung air apabila hujan.apa peliknya gambar ini? pelik sebab terlalu banyak garisan putih di atas jalan, boleh menyebabkan kemalang. 


Beginilah rupanya keadaan mereka, mereka ini dikenali sebagai Teletubbies.  Teletubbies ialah sebuah rancangan televisyen yang dikhususkan kepada penonton kanak-kanak dan pra-sekolah, Rancangan ini mula ditayangkan pada 29 Mac 1997 hingga 10 September 2005. 


Nasib baik kereta ini berada di tengah-tengah jalan raya, kalau tak "jem" lah jawabnya. 


Apa yang menariknya gambar ini adalah, rumah yang terlalu rapat. Sekirannya berlaku kebakaran kemungkinan semua rumah akan menjadi mangsa kebakaran. Maka pastikan kalau boleh jalan membuat rumah di kawasan yang sangat sempit.


Inilah kawan sejati, pandai juga tukar gambar ini. 


Jalan salah faham pula, tak salah makan pisang tapi gambar seperti ini boleh membawa makna negetif. Takut orang tuduh,  mereka tidak memberi makanan pada monyet.


Ini orang mungkin mengalami masalah kesihatan ketika membuat kerja. Itulah kena berhati-hati bila memulakan kerja takut tersalah....masalah lagi.


Apalah tujuan kerusi ini di buat,  tempat menghadap pun tempat lain, Mungkin kerusi ini dibuat untuk pengintip. 


Pandai betul jurugambarnya ini, saat-saat jatuh dari basikal sempat lagi dia mengambil gambar. Tepat pada masanya....


Cancel

Terima Kasih atas comment anda